Wersja twojej przeglądarki jest przestarzała. Zalecamy zaktualizowanie przeglądarki do najnowszej wersji.


Przeznaczenie szkolenia:
Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrożenie i
stosowanie zasad GHP/GMP/HACCP w zakładach produkcji żywności, placówkach żywienia zbiorowego, sklepach, hurtowniach.
Na naszym kursie HACCP przekażemy Ci niezbędne informacje dotyczące wszystkich etapów wdrażania HACCP.

 
 
Plan kursu HACCP
Skrót HACCP oznacza system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli 
(z ang. Hazard Analysis and Critical Control Points).

1.Przepisy prawa w sektorze spożywczym
2.Zagrożenia zdrowotne występujące w obrocie spożywczym
3.Zasady systemu HACCP oraz GMP/GHP
4.Etapy wdrażania systemu HACCP
5.Identyfikacje i postępowanie w CP i CCP
6.Dokumentacja systemu HACCP oraz GMP/GHP
7.Weryfikacje systemu HACCP
8.Zajęcia praktyczne – generowanie dokumentów HACCP
 

Jeśli chcesz wdrożyć system HACCP,
możemy pomóc Twojej firmie wdrożyć i przygotować dokumentacje HACCP.

Możemy się zająć:

Przygotowaniem księgi / dokumentacji HACCP;System haccp, wdrażanie haccp,
bezpieczeństwo żywności, system jakości haccp
Przygotowanie Księgi Dobrych Praktyk GHP/GMP;
Pomoc w budowie i poprawienie funkcjonowania HACCP w Twojej firmie;
Sporządzenie schematu technologicznego dla księgi HACCP zgodnie z Twoim zakładem;
Przeprowadzenie szkolenia dla pracowników z zasad Dobrych Praktyk Higienicznych i Produkcyjnych.

 
 

Koszt szkolenia: 160zł
Dla grup zorganizowanych oferujemy rabaty.
Miejsce szkolenia: Bydgoszcz ul. Jagiellońska 95, siedziba OSiRK.
Możliwość zorganizowania szkolenia na terenie całego kraju
KONTAKT
Formularz zgłoszeniowy
faksem na nr: (52) 381 93 14
tel:509 633 635, 506 403 366
e-mailem: denar@denar.edu.pl

Pola oznaczone * są wymagane.

   

    

Polityka cookies

Ten serwis korzysta z plików cookies do przechowywania informacji na twoim komputerze.

Czy akceptujesz?