Przeznaczenie szkolenia

Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrożenie i stosowanie zasad GHP/GMP/HACCP w zakładach produkcji żywności, placówkach żywienia zbiorowego, sklepach, hurtowniach.
Na naszym kursie HACCP przekażemy Ci niezbędne informacje dotyczące wszystkich etapów wdrażania HACCP.

Plan kursu HACCP

Skrót HACCP oznacza system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (z ang. Hazard Analysis and Critical Control Points).

1.Przepisy prawa w sektorze spożywczym.
2.Zagrożenia zdrowotne występujące w obrocie spożywczym.
3.Zasady systemu HACCP oraz GMP/GHP.
4.Etapy wdrażania systemu HACCP.
5.Identyfikacje i postępowanie w CP i CCP.
6.Dokumentacja systemu HACCP oraz GMP/GHP.
7.Weryfikacje systemu HACCP.
8.Zajęcia praktyczne – generowanie dokumentów HACCP.

Jeśli chcesz wdrożyć system HACCP, możemy pomóc Twojej firmie wdrożyć i przygotować dokumentacje HACCP.

Możemy się zająć:
Przygotowaniem księgi / dokumentacji HACCP;System haccp, wdrażanie haccp,
bezpieczeństwo żywności, system jakości haccp
Przygotowanie Księgi Dobrych Praktyk GHP/GMP;
Pomoc w budowie i poprawienie funkcjonowania HACCP w Twojej firmie;
Sporządzenie schematu technologicznego dla księgi HACCP zgodnie z Twoim zakładem;
Przeprowadzenie szkolenia dla pracowników z zasad Dobrych Praktyk Higienicznych i Produkcyjnych.

Koszt szkolenia 160zł

Dla grup zorganizowanych oferujemy rabaty. Miejsce szkolenia: Bydgoszcz ul. Jagiellońska 95, siedziba OSiRK. Możliwość zorganizowania szkolenia na terenie całego kraju.

Zapraszamy do kontaktu z Nami!

   (52) 381 93 14

   509 633 635
   506 403 366

   denar@denar.edu.pl

Formularz zgłoszeniowy