Kontakt telefoniczny
+48 509 633 635
denar@denar.edu.pl
Sekretariat: pn. - pt.: 8:00 - 16:00
biuro@denar.edu.pl
Dział szkoleń - pt.: 8:00 - 16:00
+48 506 403 366
denar@denar.edu.pl
DENAR
Ośrodek Szkolenia i Rozwoju Kadr
86-065 Łochowo ul. Klonowa 8
NIP: 5541444610
Sale wykładowe
Łochowo
Bydgoszcz
Grudziądz
Inowrocław
Pakość
(+48) 506 403 366
© 2022
Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrożenie i stosowanie zasad GHP/GMP/HACCP w zakładach produkcji żywności, placówkach żywienia zbiorowego, sklepach, hurtowniach.Na naszym kursie HACCP przekażemy Ci niezbędne informacje dotyczące wszystkich etapów wdrażania HACCP.
Skrót HACCP oznacza system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (z ang. Hazard Analysis and Critical Control Points).
1.Przepisy prawa w sektorze spożywczym.
2.Zagrożenia zdrowotne występujące w obrocie spożywczym.
3.Zasady systemu HACCP oraz GMP/GHP.
4.Etapy wdrażania systemu HACCP.
5.Identyfikacje i postępowanie w CP i CCP.
6.Dokumentacja systemu HACCP oraz GMP/GHP.
7.Weryfikacje systemu HACCP.
8.Zajęcia praktyczne – generowanie dokumentów HACCP.
Jeśli chcesz wdrożyć system HACCP, możemy pomóc Twojej firmie wdrożyć i przygotować dokumentacje HACCP.
Możemy się zająć:Przygotowaniem księgi / dokumentacji HACCP;System haccp, wdrażanie haccp,bezpieczeństwo żywności, system jakości haccpPrzygotowanie Księgi Dobrych Praktyk GHP/GMP;Pomoc w budowie i poprawienie funkcjonowania HACCP w Twojej firmie;Sporządzenie schematu technologicznego dla księgi HACCP zgodnie z Twoim zakładem;Przeprowadzenie szkolenia dla pracowników z zasad Dobrych Praktyk Higienicznych i Produkcyjnych.
Dla grup zorganizowanych oferujemy rabaty. Miejsce szkolenia: siedziba OSiRK. Możliwość zorganizowania szkolenia na terenie całego kraju.
Napisz do nas
denar@denar.edu.pl
Zadzwoń do nas
(+48) 506 403 366
Godziny otwarcia
Pon-Pt 08:00 - 16:00