Ośrodek Szkolenia i Rozwoju Kadr DENAR 

HACCP

PRZEZNACZENIE SZKOLENIA

Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrożenie i stosowanie zasad GHP/GMP/HACCP w zakładach produkcji żywności, placówkach żywienia zbiorowego, sklepach, hurtowniach.Na naszym kursie HACCP przekażemy Ci niezbędne informacje dotyczące wszystkich etapów wdrażania HACCP.

 

PLAN KURSU HACCP

Skrót HACCP oznacza system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (z ang. Hazard Analysis and Critical Control Points).

1.Przepisy prawa w sektorze spożywczym.

2.Zagrożenia zdrowotne występujące w obrocie spożywczym.

3.Zasady systemu HACCP oraz GMP/GHP.

4.Etapy wdrażania systemu HACCP.

5.Identyfikacje i postępowanie w CP i CCP.

6.Dokumentacja systemu HACCP oraz GMP/GHP.

7.Weryfikacje systemu HACCP.

8.Zajęcia praktyczne – generowanie dokumentów HACCP.

 

Jeśli chcesz wdrożyć system HACCP, możemy pomóc Twojej firmie wdrożyć i przygotować dokumentacje HACCP.

Możemy się zająć:Przygotowaniem księgi / dokumentacji HACCP;System haccp, wdrażanie haccp,bezpieczeństwo żywności, system jakości haccpPrzygotowanie Księgi Dobrych Praktyk GHP/GMP;Pomoc w budowie i poprawienie funkcjonowania HACCP w Twojej firmie;Sporządzenie schematu technologicznego dla księgi HACCP zgodnie z Twoim zakładem;Przeprowadzenie szkolenia dla pracowników z zasad Dobrych Praktyk Higienicznych i Produkcyjnych.

KOSZT SZKOLENIA 220ZŁ

Dla grup zorganizowanych oferujemy rabaty. Miejsce szkolenia: Bydgoszcz ul. Jagiellońska 95, siedziba OSiRK. Możliwość zorganizowania szkolenia na terenie całego kraju.

Ośrodek Szkolenia i Rozwoju Kadr DENAR

 

 

 

 

 

 

 

509 633 635

506 403 366

577 571 521 

570 999 109

52 381 93 14

denar.djw@wp.pl

denar@denar.edu.pl

szkolenia@denar.edu.pl

sekretariat@denar.edu.pl

 

85-065 Bydgoszcz ul.Jagiellońska 95